ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ, Χ.ΛΟΥΣΗ , ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ C4B TV (Contacts for Business European Television).


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

ΧΟΡΗΓΙΑ Π.Ο.Ε.Β.Υ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14/06/2017)

Τα τελευταία χρόνια, ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι η μικρότερη κοστολογικά παρέμβαση στο ενεργοβόρο κτηριακό απόθεμα της χώρας, που όμως αποφέρει την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Όταν μια χώρα εξοικονομεί ενέργεια, δημιουργεί τον μόνιμο ισχυρό μοχλό ανάπτυξης με αποτέλεσμα, τεράστια ποσά στο κράτος και στους πολίτες.

Σας υπενθυμίζω πως το 2008, στις ΗΠΑ, ο τέως πρόεδρος Ομπάμα, στην πρώτη ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά: Η ανάπτυξη αρχίζει από την εξοικονόμηση ενέργειας «Βλέποντας 20 δολάρια να φεύγουν από το παράθυρο, τι θα κάνουμε? Θα τα αφήσουμε να φύγουν?»

Αποτέλεσμα σήμερα η Ευρώπη δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ ενεργειακά.

Εμείς γνωρίζουμε όλα τα στοιχεία για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Χώρες όπως η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία και η Κύπρος κλπ,  εξοικονομούν ετησίως τεράστια ποσά από τον ενεργειακό υαλοπίνακα.

Εμείς σαν Ομοσπονδία, θελήσαμε να αποδείξουμε το αυτονόητο, διότι η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.

Έτσι, αναβαθμίσαμε ενεργειακά το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, που βρίσκεται στη συμβολή Θηβών και Κουντουριώτου 14,  αντικαθιστώντας τους υαλοπίνακες στα ήδη υπάρχοντα κουφώματα, αφού η εκροή θερμότητας προς το ψυχρό μέρος και η εισροή της υπέρυθρης που θερμαίνει το κτήριο είναι μέσω των υαλοπινάκων. 

Ο Δήμος Αιγάλεω και το σχολείο την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στην μεγάλη συγκέντρωση γονέων και μαθητών για την αποφοίτηση τους καθώς και πολλών φορέων, θα παραλάβουν επίσημα από την ΠΟΕΒΥ το έργο που ολοκληρώσαμε.  

Έχουν κληθεί από εμάς πολλοί κρατικοί φορείς και ΜΜΕ ώστε να παρουσιαστεί το κοινωφελές αυτό έργο που είναι εξαιρετικά σημαντικό.  


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην έκθεση Κατασκευής – Δόμησης και Ανακαίνισης,  INFACOMA Athens 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.