ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ, Χ.ΛΟΥΣΗ , ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ C4B TV (Contacts for Business European Television).


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 9:00 πμ, θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ερμής» του ΕΒΕΑ, 6Ος όροφος επί της οδού Ακαδημίας 7, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του «Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς & Περιχώρων».

Θέμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η εκλογή μελών για το Δ.Σ του Συνδέσμου, για την ελεγκτική επιτροπή και για αντιπροσώπους στην Π.Ο.Ε.Β.Υ.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο όσοι είναι ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές, παρακαλώ πολύ, όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210-8315418 ή με e-mail στη διεύθυνση seyapp@poevy.gr, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, έχει δημιουργήσει βοηθητικά εργαλεία για τον κλάδο, τα οποία παρέχει σε μορφή CD. Το υλικό αυτό, δίδεται μόνο, στους ταμειακά ενήμερους Συναδέλφους, που παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις Συνδέσμων και Ομοσπονδίας. Εξαιρούνται οι Συνάδελφοι της νησιωτικής Ελλάδας, πλην της Κρήτης και της Κέρκυρας, οι οποίοι θα λαμβάνουν το CD, ταχυδρομικώς.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.