ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ, Χ.ΛΟΥΣΗ , ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ C4B TV (Contacts for Business European Television).


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

Συμμετοχή Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην έκθεση BUILDING GREEN

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συμμετείχε στην έκθεση BUILDINGGREEN, που έλαβε χώρα στο M.E.C. Παιανίας από 04-06 Οκτωβρίου 2013, όπου για ακόμα μια φορά εκπροσώπησε επάξια τον κλάδο.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με τους ενεργειακούς και ασφαλείς υαλοπίνακες, καθώς επίσης και για τα επιδοτούμενα προγράμματα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» και «Χτίζοντας το Μέλλον» και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν για την αντικατάσταση των υπαρχόντων υαλοπινάκων με ενεργειακούς στα υπάρχοντα κτίρια και την τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων στα καινούρια. Επίσης, επεσήμανε στο κοινό ότι θα πρέπει να απευθύνεται στα πιστοποιημένα και καταρτισμένα μέλη της Ομοσπονδίας.

Τέλος, η Π.Ο.Ε.Β.Υ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. Αβραμόπουλο Χρόνη και Κανέλλο Δημήτρη, καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αθηνών Παγκράτη Ιωάννη, Σηφάκη Μανώλη, Βαλαλή Άκη και Κανέλλο Δήμο για την παρουσία και βοήθεια τους στην έκθεση.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην έκθεση Κατασκευής – Δόμησης και Ανακαίνισης,  INFACOMA Athens 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.