ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ, Χ.ΛΟΥΣΗ , ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ C4B TV (Contacts for Business European Television).


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στη Λάρισα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Ν. Λάρισας υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας (ΤΕΕ ΤΚΔΘ), την  Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ». 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.  Σκοπός της ημερίδας ήταν η ανάδειξη του υαλοπίνακα ως το κορυφαίο δομικό υλικό, το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Το γυαλί πέρα από ένα πλήρως οικολογικό υλικό, εξοικονομεί πολύ μεγάλα ποσοστά ενέργειας και μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία συνθηκών άνεσης και φυσικά ασφάλειας.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν η κυρία Παρασκευή Ηλιοπούλου -  Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ και οι κύριοι: Γιώργος Ηλιάδης - Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός, Ανδρέας Μάχος - Γεν. Γραμματέας Π.Ο.Ε.Β.Υ., Μανώλης Σηφάκης - Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Β.Υ. Οι ενότητες που παρουσιάστηκαν στην ημερίδα ήταν:

 

  • Αρχές Ασφαλείας Εφαρμογής Υαλοπινάκων

 

 

  • Πεδία Εφαρμογής – Κατηγορίες Υαλοπινάκων Ασφαλείας – Πρότυπα
  • Δομική Πυροπροστασία
  •  Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές Υαλοπινάκων για την Ασφάλεια & την Άνεση

 

 

  • Κατασκευαστικές Προτάσεις - Νέα Υλικά & Επεξεργασίες

 

  • Υαλοπίνακες Ειδικών Εφαρμογών
  •  Σύγχρονες Τεχνολογίες Υαλοπινάκων για Διαχείριση Ενέργειας & Ηχομείωση στο κέλυφος του κτιρίου

 

 

  • Βασικές Αρχές – Έννοιες – Συντελεστές

 

  • Επιλογή Υαλοπινάκων με βάση τη θέση και τη χρήση του κτιρίου

 

  • Τεχνικές προτάσεις ηχοπροσταστίας στο σύγχρονο κτίριο

Η ΠΟΕΒΥ θα ήθελε να ευχαριστεί το Σύνδεσμο Λάρισας και τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας.                                          Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην έκθεση Κατασκευής – Δόμησης και Ανακαίνισης,  INFACOMA Athens 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.