ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝΝέα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΕΒΥ- ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΚΔΘ - ΛΑΡΙΣΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τεχνική Ημερίδα που διοργάνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας - Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς» του Τεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα.


Συνάντηση της ΠΟΕΒΥ με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕΒΥ και των λοιπών Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΓΣΕΒΕΕ, με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα, σε εξαιρετικό κλίμα. Η θετική ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας έδωσε...


Η ΠΟΕΒΥ συνεργαζόμενο μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελεί πλέον συνεργαζόμενο μέλος τους Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ).

Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ ιδρύθηκε το 2018 από μία ομάδα φορέων και ατόμων από όλο το φάσμα των κατασκευών, της εκπαίδευσης ακόμη και της Πυροσβεστικής με κοινό όραμα την αποτελεσματική  πυροπροστασία των κτιρίων στην Ελλάδα.


Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό Μεζεδοπωλείο «Άρωμα Ελλάδας» στο Χαϊδάρι, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και διάθεση, παρουσία επισήμων καλεσμένων, μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα.


Δελτίο Τύπου για τις ημερίδες ΠΟΕΒΥ υπό την αιγίδα του ΤΕΕ-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ηράκλειο 11-12 Φεβρουαρίου 2019

Τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημερίδες που συνδιοργάνωσε η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων με το  Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ).


Δελτίο Τύπου "Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην 36η έκθεση Infacoma Athens 2019"

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρωνσυμμετείχε υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκωνστην 36η έκθεση Infacoma Athens 2019στο M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας, από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2019.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Κρήτης, 29/9/18

Στις αρχαιρεσίες της 29ης Σεπτεμβρίου 2018, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ , συγκροτήθηκαν σε σώμα.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων, 10/10/18

Μετά τις αρχαιρεσίες της 23ης Σεπτεμβρίου 2018, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ  συνήλθαν την 10η Οκτωβρίου για την συγκρότησή τους σε σώμα.

 


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Κέρκυρα, Σάββατο 18/11/2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών ανά την Ελλάδα, σας προσκαλεί στην ημερίδα που οργανώνει  υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κέρκυρας, με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».


Έλεγχοι του Yπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την παράνομη διακίνηση βιομηχανικών προϊόντων, 4/7/17

Η Ομοσπονδία μας μέσα από τις συνεχόμενες οχλήσεις στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με καταγγελίες για παράνομες διακινήσεις εμπορευμάτων που αφορούν τον κλάδο μας,  κατάφερε να το κινητοποιήσει, όσον αφορά την πάταξη της παραβατικότητας των βιομηχανικών προϊόντων (κουφώματα, δομικά υλικά κ.α).


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Λάρισας, 4/4/2017

Μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2017, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ  συνήλθαν την 7η Απριλίου για την συγκρότησή τους σε σώμα.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Θεσσαλονίκης

Μετά τις αρχαιρεσίες τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης συνήλθαν για την συγκρότηση τους σε σώμα.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων, 24/5/2017

Μετά τις αρχαιρεσίες της 24ης Μαΐου του 2017, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ συνήλθαν την 1η Ιουνίου στα γραφεία του Συνδέσμου Αθηνών για την συγκρότησή τους σε σώμα.


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Χαλκίδα, Τετάρτη 05/04/2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των Μηχανικών και των Αρχιτεκτόνων ανά την Ελλάδα διοργανώνει υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Εύβοιας, ημερίδα με τίτλο "Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές".

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συναντηση ΠΟΕΒΥ με υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, 14/3/17

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Β.Υ κος Χρήστος Λούσης και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου  Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων κος Σηφάκης Μανώλης συναντήθηκαν με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Όλγα Γεροβασίλη.