ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Συνέντεξη του Προέδρου στην εκπομπή 'Μαζί το ΣΚ', ΕΡΤ1, 10/6/18


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Τρίπολη - Πέμπτη 23.6.2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των Μηχανικών ανά την Ελλάδα οργανώνει υπό την αιγίδα του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, ημερίδα με τίτλο "Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές". 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στις 11:00, στην αίθουσα ισογείου (Αμφιθέατρο) του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης & Παπαρρηγοπούλου-Τρίπολη). 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Μηχανικών για το κορυφαίο δομικό υλικό, τον υαλοπίνακα. Ο υαλοπίνακας διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Το γυαλί, πέρα από ένα πλήρως οικολογικό υλικό, εξοικονομεί πολύ μεγάλα ποσοστά ενέργειας και μπορεί να συμβάλει στην αισθητική, στη δημιουργία συνθηκών άνεσης και φυσικά ασφάλειας.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα, Αίτηση Συμμετοχής


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην έκθεση Κατασκευής – Δόμησης και Ανακαίνισης,  INFACOMA Athens 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.