ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ, Χ.ΛΟΥΣΗ , ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ C4B TV (Contacts for Business European Television).


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διομ. Κυριακού 17
Τ.Κ. 10445 Αθήνα

Τηλ : 210-8315418
Fax: 210-8315261


E-mail: poevy@poevy.gr

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΒΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων δέχεται συνεχώς αιτήματα πολιτών για τον έλεγχο τοποθετημένων υαλοπινάκων, καθώς πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται σε αυτούς που έχουν αγοράσει.

Στα πλαίσια του ελεγκτικού ρόλου και μηχανισμού της η ΠΟΕΒΥ είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνεται στα αιτήματα αυτά, στέλνοντας μέλη της με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον έλεγχο των υαλοπινάκων. Τα χρήματα που λαμβάνει, είναι υπό τη μορφή χορηγίας σαν μια μικρή ανταπόδοση για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να σταματήσει η εκμετάλλευση του κλάδου και ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην έκθεση Κατασκευής – Δόμησης και Ανακαίνισης,  INFACOMA Athens 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Γενική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα τις εταιρείες:

❑ Χ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ Α.Ε
❑ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΗ Ο.Ε.
❑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
❑ ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.